Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΛΩΣΣΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ-ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟΦΩΝΕΣ ΧΩΡΕΣ


Για την αποκτηση Approbation στην Γερμανια απαιτειται το πτυχιο που πιστοποιει καλη γνωση της Γερμανικης Γλώσσας που δεν ειναι άλλο από  Zertifikat B2 που στην Ελλάδα χορηγει μετα απο εξετάσεις το Γερμανικο Ινστιτουτο Goethe Institut Athen , και στην Βορειο Ελλάδα το Goethe Institut Thessaloniki . 
Φυσικά μπορειτε να δώσετε την εξεταση για την γερμανικη γλωσσα και σε οποιοδηποτε άλλο Goethe Institut ειτε εδω στην Ελλάδα, ειτε σε οποιαδηποτε άλλη πόλη υπάρχει Γερμανικο Ινστιτουτο. 
Για περισσοτερες πληροφοριες μπορειτε να πληκτρολογησετε την επίσημη Ιστοσελίδα που διατηρει το Γερμανικο Ινστιτουτο στην διευθυνση  
www.goethe.de και μετα να βρειτε το πλησιεστερο ε εσας Γερμανικο Ινστιτουτο  
Στο Goethe Institut Athen οπως και στο Goethe Institut Thessaloniki οι εξετασεις διεξαγονται τρεις φορες τον χρονο και συγκεκριμένα τελη Ιανουαριου, τελη Μαιου-αρχες Ιουνιου και επισης τελη Αυγουστου-αρχες Σεπτεμβριου.
Το κακο με τις εξετασεις που διοργανωνει το Γερμανικο Ινστιτουτο Goethe Institut στην Αθηνα και Θεσσαλονικη είναι ότι τα αποτελέσματα των εξετασεων του Goethe Institut αργουν τουλάχιστον εναμιση μηνα, ενω στα αντιστοιχα Goethe Institut της Γερμανιας τα αποτελέσματα των εξετασεων βγαινουν από μία ημέρα έως το πολύ πέντε ημέρες.
Αυτο ειδικά για όσους επιθυμουν να ξεκινησουν Ιατρικη Ειδικοτητα στην Γερμανια είναι εξαιρετικά σημαντικο επειδη κερδιζουν πολύτιμο χρόνο