Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΛΩΣΣΙΚΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ



Το πτυχίο γερμανικης γλώσσας που σας εξασφαλιζει την άδεια εξασκησεως ιατρου στην Γερμανια ειναι το Zertifikat Β2
Υπαρχουν πολλοι φορεις που διοργανωνουν εξετασεις και παρεχουν πτυχια Zertifikat B2
Ο πλεον εγκριτος και αναγνωρισμένος από ολους τους Ιατρικους Συλλόγους στην Γερμανία και στην Αυστρια είναι το Γερμανικο Ινστιτουτο GOETHE INSTITUT  
Στην Ελλάδα το Γερμανικο Ινστιτουτο διατηρει αρκετα παραρτηματα. Τα πλεον γνωστα ειναι το Goethe Institut Athen  και το Goethe Institut Thessaloniki . Σ αυτα οι εξετάσεις για το Zertifikat B2 διεξαγονται τρεις φορες τον χρονο, τέλη Ιανουαριου, τέλη Μαιου και τέλη Αυγουστου.
Το κακό είναι ότι πρεπει κανεις να δηλωθει τουλάχιστον ενα διμηνο με τριμηνο εκ των προτερων για την επομενη εξεταστικη και τα αποτελέσματα αργουν τουλάχιστον εναμιση μήνα.
Για αυτο και συμβουλεύουμε τους σπουδαστες μας που θελουν να ξεκινησουν Ιατρικη Ειδικοτητα στην Γερμανια και επειγονται να αποκτησουν το Zertifikat B2 Goethe Institut  , να συνδυασουν μια επισκεψη τους στην Γερμανια με την εξεταστικη που τους εξυπηρετει.
Σε ολα τα παραρτηματα που διατηρει το Γερμανικο Ινστιτουτο Goethe Institut στην Γερμανια, εξετασεις για το Zertifikat B2 διεξαγονται ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ και τα αποτελέσματα των εξετασεων του στην Γερμανία δεν αργουν ποτε πάνω απο μια εβδομαδα.
Ετσι κανεις κερδιζει πολύτιμο χρόνο μιας και μπορει άμεσα αφου αποκτησει το και αφου έχει συγκεντρωσει απο την Ελλάδα μετεφρασμενα και τα υπολοιπα εγγραφα, να κάνει ΑΜΕΣΑ αιτηση για εκδοση Approbation . Βεβαια υπάρχουν και καποιοι Ιατρικοι Συλλογοι που απαιτουν να τους προσκομισετε εγγραφο Γερμανικου Νοσοκομείου ότι σας δεχετε ειτε ώς Gastarzt, ειτε ως Assistentarzt .
Μεταβαίνοντας στην επισημη ιστοσελιδα που διατηρει το Γερμανικο Ινστιτουτο Goethe Institut στο διαδικτυο  www.goethe.de , μπορειτε να βρειτε τις ακριβεις ημερομηνίες διεξαγωγης εξετάσεων για στην Γερμανία. 
Επιπροσθετως και το αντιστοιχο του Αυστριακου Οργανισμου γινεται δεκτο απο ολους τους Ιατρικους Συλλόγους.
Για οποιον Ιατρο επιθυμει να αποκτησει ξεκινωντας απο το ΜΗΔΕΝ σε 100 το πολύ διδακτικές ώρες των 60 λεπτων το Zertifikat B2 Goethe Institut του προσφερουμε ταχυρυθμα μαθηματα σε ιδιαιτερο ή σε κλειστα των δυο ή τριων ατόμων.
Ενδεικτικά το κόστος ξεκινά απο 1000 ευρώ για ΟΛΑ τα επιπεδα Α1 Α2 Β1 και Β2 μέχρι και την αποκτηση του πτυχίου.
Μπορειτε να δειτε στο άλλο μας blog www.lernende.blogspot.gr αναλυτικά και ΕΠΩΝΥΜΑ μερικες μονο απο τις πλεον προσφατες επιτυχιες συναδελφων σας Ιατρων που ψαχνοντας στο διαδικτυ για εντατικα ταχυρυθμα μαθηματα γερμανικων μας βρηκαν, μας εμπιστευτηκαν και σε διαστημα από 4 έως το πολύ 8 μήνες και ΤΟ ΠΟΛΥ σε 100 ώρες, ξεκινωντας ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ απέκτησαν το Zertifikat B2 Goethe Institutκαι μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις με ΑΡΙΣΤΑ 
Αν επιθυμειτε λοιπον να ξεκινησετε άμεσα ιατρικη ειδικοτητα στην Γερμανία και ενδιαφερεστε για ταχυρυθμα εντατικα μαθηματα Γερμανικων επικοινωνήστε μαζί μας στο
            lernendegr@yahoo.gr 
ARZT, ASSISTENTARZT, APPROBATION, ARZTEBLATT.DE , GOETHE.DE , DAAD.DE , ZERTIFIKAT B2 , ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ , ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ,