Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ - ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ



Γρηγορα Γερμανικα για γιατρους επαγγέλονται πολλοί ότι προσφέρουν ! Σε πόσο χρόνο θα πάρετε όμως το Zertifikat B2 που είναι αναγκαίο για την Approbation σας έχουν πεί ??? Σε 6 ή 8 μήνες , ή μήπως μετά από 17 μήνες , συμπεριλαμβανομένων και θερινών τμημάτων ??
Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα όλων των Φροντιστηρίων Γερμανικών που προσφέρουν ταχύρυθμα μαθήματα Γερμανικών !
Αν υποθέσουμε ότι είστε αρχάριος και ξεκινήσατε Γερμανικά στα ταχύρυθμα , εντατικά τμήματα τους ! Σε οκτώ μήνες δηλαδή τέλη Μαιου ,με αρχές Ιουνίου του 2014 , θα επιχειρήσετε για το Zertifikat B1 του Goethe Institut, και αν μετα θελήσετε να συνεχίσετε για το Zertifikat B2 , τότε θα πρέπει να παρακολουθήσετε τα θερινά, εντατικά μαθηματα Γερμανικών που σταματούν μόνο για τρείς βδομάδες τον Αυγουστο του 2014 , και να συνεχίσετε από τον Οκτώβριο του 2014 στα εντατικά τμήματα με 6 ώρες την εβδομάδα για να δώσετε τον Ιανουάριο του 2015 το Zertifikat B2 του Goethe Institut !! Και αυτό είναι το νωρίτερο που μπορείτε να βρείτε στα σοβαρά Φροντιστήρια Γερμανικών του Κέντρου !!
Ασφαλώς τα Γερμανικά για Γιατρούς που προσφέρει το Goethe Institut Athen είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους γιατρούς εκείνους που βρίσκονται ήδη σε επίπεδο γνώσεων Β2 , και επιθυμούν να εξοικειωθούν με την γερμανική νοσοκομειακή καθημερινότητα , και δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση πρόγραμμα εκμάθησης της γερμανικής γλώσσας !
Ετσι οι Ελληνες Γιατροι που επιθυμουν να φύγουν για την Γερμανία , δεν έχουν θεωρητικά άλλη επιλογή από να υποχρεωθούν για 17 μήνες να παρακολουθήσουν τα ταχυρυθμα μαθήματα Γερμανικών των κεντρικών Φροντιστήριων !!
Θεωρητικά τουλάχιστον ! Γιατί στην πράξη υπάρχει η βέλτιστη εναλλακτική επιλογή που ακούει στο όνομα , ιδιαίτερα μαθήματα γερμανικών για ενήλικες !!
Και αν μιλάμε συγκεκριμένα για το πρόγραμμα εκμάθησης Γρηγορα Γερμανικά για Γιατρούς , τα εντατικά , διαιτερα μαθηματα Γερμανικων αποτελούναπό κάθε άποψη την ιδανική λύση , μιας και με τον κατάλληλο καθηγητή , η επίτευξη του αντικειμενικού σας στόχου , δηλαδή η απόκτηση του πτυχίου Zertifikat B2 μπορεί να επιτευχθεί σε πολύ συντομότερο χρόνο !! Σε χρόνο που κυμαίνεται από 4 έως το πολύ 8 μήνες ! Πιο γρηγορα γερμανικα μαθηματα ασφαλως δεν θα βρειτε πουθενα !!
Αρκει κανείς να επιλέξει τον κατάλληλο πτυχιούχο Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας και να μην αρκεστεί σε έναν απλό γερμανομαθή , ακόμη και αν είναι τα Γερμανικά η μητρική του γλώσσα !!
Ετσι με την καθοδήγηση ενός άριστα εκπαιδευμένου καθηγητή και με ταχυρυθμα , εντατικα , ιδιαιτερα μαθηματα γερμανικων , θα αποκτήσετε σίγουρα το Β2 και με αυτό την άδεια εξασκήσεως του ιατρικού επαγγέλματος ( την επονομαζόμενη Approbation ) !!
Στον ακόλουθο μας link ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ - ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑμ πορείτε να διαβάσετε για την δική μας εμπεριστατωμένη πρόταση , για τα απόλυτα εξειδικευμένα ταχυρυθμα , ιδιαιτερα μαθηματα γερμανικων που απευθύνονται αποκλειστικά σε Ελληνες Γιατρους . Για οποιαδηποτε άλλη απορία σας σχετικά με τις γλωσσικές προυποθέσεις και τις θέσεις εργασίας για Ελληνες Γιατρούς στην Γερμανία , οι απόλυτα εξειδικευμενοι και έμπειροι Φιλόλογοι καθηγητές και καθηγήτριες μας είναι στην διάθεση σας να απαντήσουν δωρεάν είτε με email είτε με μια προσωπική συνάντηση, σε οποιαδήποτε απορια σας αν απευθυνθείτε στο lernendegr@yahoo.gr