Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ZERTIFIKAT B2 GOETHE INSTITUT ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ!!



Είστε τελειόφοιτοι Ιατρικής ή γιατροί και επιθυμείτε να αποκτήσετε ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ το Zertifikat B2 του Goethe Institut που είναι αναγκαία προυπόθεση για την Approbation , σε χρονικό διάστημα που για πολλούς φαίνεται απίστευτο ??

Οι LernenDe σας προσφέρουν αυτήν τη δυνατότητα !

Ξεκινώντας το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου του 2014 με μόλις δύο δίωρα την εβδομάδα αποκτάτε ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ τέλη Αυγούστου του 2014 το Zertifikat B2 Goethe Institut !!

Και μάλιστα με πολύ ανταγωνιστικά δίδακτρα, ακόμα και σε σύγκριση με τα πλέον οικονομικά Φροντιστήρια του Κέντρου

Αν ξεκινάγατε τον Οκτώβριο του 2013 σε οποιοδήποτε Φροντιστήριο θα σας έλεγαν ότι το νωρίτερο τον Γενάρη του 2015 θα μπορούσατε να επιχειρήσετε το Zertifikat B2 Goethe Institut και μάλιστα έχοντας υποχρεωθεί να παρακολουθήσετε θερινά εντατικά μαθηματα !

Οι LernenDe οι απόλυτοι ειδικοί στα εντατικα ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικων , με ΑΠΟΛΥΤΗ εξειδικευση στην προετοιμασία ιατρών που ξεκινά ήδη πριν το 2000, αποτελούν ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Μια ανάγνωση των αναρτήσεων του blog μας όπου αναφερονται ΕΠΩΝΥΜΑ οι ιατροι σπουδαστές μας ( που ΟΛΟΙ τους ανεξαιρέτωςέχουν ξεκινήσει ιατρικη ειδικοτητα στην Γερμανια ) αρκει να πεισει και τον πλεον δυσπιστο ότι δεν υποσχομαστε, αλλα πραγματοποιούμε !
ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΜΑΣ 
Μην διστάζετε !!
Εμπιστευτείτε τους απόλυτους ειδικούς και επικοινωνήστε μας στο 
                      lernendegr@yahoo.gr